Krediet zoals U het ziet

 

Over ons

 

Wie zijn wij?
COFIDIS is de Belgische kredietinstelling die zich toespitst op de verkoop van krediet op afstand. Zowel eenvoudige als flexibele producten en financiële diensten worden op maat van de consument aangeboden. 
Krediet op afstand wordt enerzijds mogelijk gemaakt door de talrijke contactmogelijkheden. Online, telefonisch, per brief, via de interactieve spraakserver of per fax, je kan ons steeds bereiken. 
Anderzijds steunt Cofidis op de ervaring en competenties van de 2 aandeelhouders. Wat retail banking betreft, kan Cofidis sinds maart 2009 op de support van Crédit Mutuel-CIC rekenen. Voor de verkoop op afstand wordt sedert 1932 beroep gedaan op de groep 3 Suisses International. 


 

 

Cofidis, een internationaal merk
Naast België is Cofidis aanwezig in volgende 8 Europese landen: Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Tsjechische Republiek, Roemenië en Slovakije. Na Frankrijk, Spanje en Portugal bezet Cofidis België de vierde plaats binnen de internationale structuur. 
3270 medewerkers maken van Cofidis de kredietinstelling die ze vandaag is, waarbij maar liefst 12,5 miljoen rekeningen worden beheerd. 

Internationale vestigingen

Klik hier voor uw kredietsimulatie!

Bouwt verder op meer dan 20 jaar expertise

Cofidis bundelt meer dan 20 jaar ervaring in kredietverstrekking. Cofidis, ooit ontstaan om termijnbetalingen te voorzien voor 3 Suisses klanten, bouwt voortdurend verder op deze expertise en zorgt voor een continue ontwikkeling van zijn producten om voor de klant zo toegankelijk mogelijke kredietproducten te kunnen aanbieden.